Monday, February 6, 2017

TULIS DAN TERUS MENULIS


"MENULIS DARI HATI AKAN JATUH KE HATI"

ANAK SYURGA

Alhamdulillah kakak iman dah start school bln feb 2017.
.

Bermula journey kakak iman bergaul berjumpa gan ramai budak.. mmg ibu sgt risau huhu. Banyak benda yg ibu perlu bljr & prepare untuk kakak.
.

Selama ni kakak iman duduk dgn pengasuh @ujiezul  yg banyak tlg kami sekeluarga dari iman kecik sampai sekarang terima kasih ya Allah pertemukan dgn pengasuh yg baik hati jaga iman sebaiknya dan dekat dgn rumah kami syukur sgt. 
.

Skrg journey kakak iman dah semakin mencabar kakak iman dah semakin membesar  moga iman jd big girl with big heart iman kuat semangat ibu ayah adik ain sentiasa ada support kakak iman tau..
.

Ibu cuba alternative baru utk protect n cure iman moga iman sihat walafiat n membesar seperti kanak2 riang yg lain ok..

Ibu x pernah lupa apa yg kak gee eo bagitahu ibu

"THERE WILL ALWAYS BE HOPES ON A CHILD UNTIL THE PARENTS STOP TRYING" - MANOHARA

Ibu pegang kata2 ini sbb ibu yakin Allah jadikan setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.

Kalau org kata ibu desperate ...mmg ibu desperate sbb ibu nak anak ibu sihat riang ceria mcm kanak2 lain... ibu tahu kakak iman kuat dan ada harapan.. ibu ayah sanggup buat apa utk kakak iman..

Dan ibu pohon doa saudara seislam sekalian yg membaca nota hati ibu ini agar dapat bersama sama mendoakan kakak iman agar diberi kesihatan yg baik sihat tubah badan berjalan berlari bercakap seperti kanak2 riang lain..

Ibu percaya pada doa & nasihat

" yang kita harap dari manusia cuma 2- doa dan nasihatnya, itulah dua hadiah yang akan mengeratkan ukhwah kerana Allah . Bertemu tidak jemu, berpisah tidak gelisah. Kerana ada doa dan nasihat yang mengikat hati ketika jauh dan dekat"

Terima kasih pd yy I know you will read this "keep meracun I kan" meracun yg berbaloi yg sangat berbaloi
.. I want to say how I appreciate what you have done to me teach n guide me help me..you are very2 gud friend mentor n all atyleo.. tidak dilupakan pada hana...terima kasih tidak terhingga... tidak ternilai harga bp yg hana bagi pada lily utk iman cuba...
.

akhirnya Allah bukak kan hati ku utk menerima nya setelah sekian lama..
.

banyak benda perlu dikorbankan untuk mendapat kan sesuatu

Tuesday, January 10, 2017

KONGSI REZEKI & KONGSI PELUANG

salam semua,

tahun 2017 baru lily dapat mencoret rasa... :)

Alhamdulillah still bernafas lagi dipanjangkan umur diberi kesihatan yg baik....

Alhamduillah segala puji hanya bagi Allah

Apa yg lily nak share disini ialah Kongsi Rezeki dan Kongsi Peluang

Bagaimana untuk Menjana Pendapatan sampingan hanya dengan ada alat PHONE ada talian INTERNET

Man Jadda Wajada yang bermaksud.
Sesiapa yang berusaha ( InsyAllah) akan mendapat apa yang diusahakannya

siapa yg lily cari?

1. SERIUS nak capai BIG WHY dalam hidup
2. Nak bebas masalah kewangan nak financial freedom
3. Sukakan produk Natural dan Organik bebas bahan kimia merbahaya
4. Ingin membina empayar perniagaan sendiri
5. ZERO ALASAN

4 (empat) rakan niaga pertama sahaja lily perlukan dan saling membantu dan kita akan buat bersama-sama

"~ believe your dreams will come true~" :)

boleh terus pm lily ok

0193517699
0193517699
0193517699


fb Nordalily Ab Llah
ig nordalilyabllah









Tuesday, November 8, 2016

Mary Jardin ~ Lavender scent ~ Promotion only 30 box left....

Alhamdulillah... now im Mary Jardin Agent





This is the full set promotion only RM 299 + 10 postage

Apa yg anda akan dapat dlm full set MaryJardin skincare ini ialah :

1. Handcrafted Luxury Facial Soap
2. Handcrafted Luxury Detox Clay Mask
3. Handcrafted Luxury Facial Oil
4. Collagen serum



wooww...free emroidered microfibre towel lagi... 

All with scent LaVeNdEr ....wangi sangat... 

All are affordable n beauty ~made with love ~

Kat mudah pun x de macam ni promotion...

30 box only left hurry up ladys n guys whatsapps 019-3517699

Kalau nak bagi hadiah utk suami isteri kakak dan adik pun boleh... siap berbalut dalam kotak yg cantik lagi macam gambar kat atas tu... 

Every women's dream 

~we deliver lavender from the wilderness to your skin... that's our promise ~ 



💐💐💐💐💐💐💐



 #mjteam
#mjbeauty 
#maryjardinagent 
#maryjardinagentnordalily 
#skincare
#organicskincareapothecary 
#maryjardinfullset
#organicskincare

Thursday, November 3, 2016

~ Puding Raja version baru ~





Salam semua, 

#pudingrajaversionbaru jom cuba rasa
@dapuriman
#pudingraja
#jalaemas

~extra topping , 
~kuah puding extra tambah nata de coco mangga, 
 sedap dan berbaloi

sesiapa yg kurang suka kuah puding berlemak boleh cuba puding raja version baru ini...rasa sedap2 rasa ada natade coco mangga lagi tu... sedappp.... 

kepada sesiapa berminat nak order puding raja ini sila pm / whats app ke 019-3517699..

jom pakat2 order...

terima kasih...